VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Rozvoz květin Příbor a Frýdlant nad Ostravicí

Do nedávna jsme rozváželi květiny po Ostravě, Frýdku-Místku, Havířově, Olomouci a blízkém okolí. Přes časté dotazy dovozu MIMO mapu našeho rozvozu jsme se rozhodli, že mapu rozvozu budeme postupně rozšiřovat. 

Momentálně naše rozšíření proběhne ve městech - Frýdlant nad Ostravicí, Příbor a obec Hukvaldy.

Pokud je město, do kterého chcete přivézt květinu stále mimo mapu našeho rozvozu, nebojte se, připravujeme pro Vás další a další města, kam budeme brzy rozvážet. 

Květiny si můžete objednat na našem webu nebo telefonním čísle 702 803 903, kde jsme Vám k dispozici každý den.

Jaké květiny si můžete objednat?

Máme k dispozici plno klasických, ale i originálních květin, které Vám nebo Vaši blízké osobě rádi doručíme. Na web přidáváme pravidelně i nové květiny, takže vždy budete mít výběr z mnoha květin. Můžeme Vám nabídnout kategorie jako – gratulační květinykvětiny k narozeninám a svátku  nebo medvídka z umělých růží a mnoho dalších. Pokud si žádnou květinu z naší nabídky nevyberete, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi poradíme a květinu dle Vašich představ s Vámi sestrojíme. Pokud Vás ani tato možnost výběru květiny nezaujala, tak se můžete nechat překvapit. Do nabídky jsme přidali možnost kytice překvapení, tím dáte našim květinářkám volnou roku a necháte vazbu pouze na jejich fantazii. Abyste věděli, jak květina překvapení vypadá, můžete využít naši službu zaslání fotografie na e-mail.

Jaký rozvoz květin můžete využít?

DOVOZ PRO OBJEDNÁVAJÍCÍHO -  to znamená, že Vy si objednáte květinu, kterou doručíme k Vám domů, do práce nebo třeba do školy. Nemusíte vůbec nikam chodit, stačí, když nám z pohodlí domova zavoláte a my Vám květinu dovezeme. 

PŘEKVAPENÍ PRO JINOU OSOBU - v tomto rozvozu můžete překvapit Vaši -  maminku, manželku, babičku, přítelkyni, kamarádku, ale také manžela či kohokoliv jiného. Objednáte květinu a k tomu třeba sladkost nebo víno a my ji s radostí doručíme Vaši blízké osobě. Vykouzlíte ji tím  úsměv na tváři a mnohdy i slzy štěstí. 

Samozřejmě můžete také využít dovoz smutečních květin, věnců a výpichů. 

  • Rozvoz květin Příbor a Frýdlant nad Ostravicí

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít